Serva bilen i Malmö?

Då har du kommit helt rätt! Vi på Bil & Marin Elektriska AB i Malmö klarar det mesta inom elektriska system, värme och kyla för olika bilmärken.

Ring 040-930100 Begär offert

Våra tjänster

Hos Bil & Marin kan du serva din bils elektriska system och se till att den håller värmen under vintertid och erbjuder kyla då det blir varmt utomhus. Vi erbjuder såväl installation som reparation av befintliga system för att se till att både privatbilar och arbetsfordon förblir behagliga och bekväma att köra.

Bland våra tjänster så finner du:

AC och värme

Bil & Marin erbjuder reparation och installation av AC-system för sommarens heta dagar. Därtill kan vi undersöka befintliga AC-system för att avgöra om de fungerar som de ska. Vi besitter även expertis inom värmesystem för bilar. Med våra tjänster för AC och värme kommer ditt fordon alltid att erbjuda rätt temperatur för en bekväm körupplevelse.

Kylbilar

Vi kan bygga kylbilar genom att montera ett passande kylaggregat i en skåpbil. Våra lösningar är skräddarsydda och anpassas optimalt för det specifika fordonet. Det här är ett område som vi har stor erfarenhet av så kontakta oss gärna för mer information och tips på hur du kan bygga om ett transportfordon så att det klarar leveranser som måste förvaras i riktigt låga temperaturer.

Bilelektronik

Vår serviceverkstad kan ta emot de allra flesta bilmodeller för reparation av elektriska system. Vi servar såväl generatorer som startmotorer. Dessutom kan vi utrusta ditt fordon med ny utrustning och smarta apparater som kylboxar och alkolås. Vi har specialiserat oss på Bosch men kan felsöka och reparera elsystem hos samtliga bilmärken.

Bil & Marinelektriska AB

Bil & Marin Elektriska AB i Malmö klarar det mesta inom elektriska system, värme och kyla för olika bilmärken.

Kontaktinformation

Bil & Marinelektriska AB

Kontakt

Vänd dig till oss för service, reparation och installation i bilar och andra fordon.