Dieselvärmare från Eberspächer

Vänd dig till Bil & Marin Elektriska för prisvärda dieselvärmare från Eberspächer – alltid av högsta kvalitet!

Ring 040-930100 Begär offert

Köp din dieselvärmare i Malmö

Letar du efter dieselvärmare i Malmö? Då är du välkommen att höra av dig till oss på Bil & Marin Elektriska. Vi erbjuder dieselvärmare från det välrenommerade märket Eberspächer som gjort sig kända för sin goda kvalitet, långa livslängd och rejäla konstruktioner. Hör av dig till oss för prisuppgifter samt övrig information. Välkommen!

Bekvämt och miljövänligt med dieselvärmare

Varför sätta sig i en iskall bil och vänta på att det ska bli varmt när du med enkla medel kan värma upp den på förhand? Med en dieselvärmare från oss ställer du in värmen i god tid innan du ska åka. När du sedan sätter dig i bilen är den redan uppvärmd och därmed behaglig att kliva in i. Dessutom minskar bränsleförbrukningen vilket gynnar både miljö och plånbok. Välj en bekväm lösning. För dieselvärmare i Malmö kontakta oss på Bil & Marin Elektriska.

Äkta kvalitet med Eberspächer

På Bil & Marin Elektriska säljer vi dieselvärmare från Eberspächer som är välkända för sina kvalitetsprodukter. Eberspächer-koncernens slogan är: ”Skapar morgondagens mobilitet”, vilket säger mycket om deras ständiga driv för att flytta utvecklingen inom sitt område framåt. Med andra ord kan du vara säker på att få verklig kvalitet då du väljer att investera i en produkt tillverkad av dem.

Nyfiken på utbudet av dieselvärmare i Malmö? Vänd dig till Bil & Marin Elektriska.

Köp din dieselvärmare i Malmö

Väljer du att köpa din dieselvärmare av oss kan du även passa på att fråga oss om goda tips och råd. Vi har lång erfarenhet inom fältet och kan garanterat förse dig med rätt fordonsvärmare för dina specifika behov. Dieselvärmare lönar sig i det svenska kalla klimatet – testa själv så får du se hur skönt det kan vara att sätta sig i bilen en mörk januarimorgon då frosten ligger spridd över marken.

Vilka är vi?

På Bil och Marin Elektriska har vi en huvudsaklig specialitet vilket är kylbilar. Någonting som vi ägnat oss åt i över 15 år. Så behöver du kylbilar till din verksamhet är vi ett givet val. Det är dock inte det enda vi sysslar med. Bland annat erbjuder vi tjänster inom:

  • Dieselvärmare
  • Bilelektronik
  • Air-condition

Vad behöver du hjälp med? Välkommen till Bil Marin Elektriska – din expert på dieselvärmare i Malmö.

Bil & Marinelektriska AB

Bil & Marin Elektriska AB i Malmö klarar det mesta inom elektriska system, värme och kyla för olika bilmärken.

Kontaktinformation

Bil & Marinelektriska AB

Kontakt

Vänd dig till oss för service, reparation och installation i bilar och andra fordon.