Vi är specialister på montering
och reparation av aircondition

Ring 040-930100 Begär offert

AC service Malmö

Behöver du AC service i Malmö? Kontakta oss på Bil & Marin! Den som upplevt en varm svensk sommar utan fungerande AC i bilen vet att detta kan vara högst påfrestande. Vi ser till att din air-condition fungerar felfritt och förser dig med verklig komfort i sommarvärmen. Välkommen till oss på Bil & Marin Elektriska - alltid enkla och prisvärda lösningar!

Mer AC åt folket!

Moderna bilmodeller har förstås air-condition men även om du skulle ha ett fordon utan inbyggd klimatanläggning så är detta inga problem för Bil & Marin Elektriska. Vi installerar nämligen AC i de allra flesta bilmodeller. Med vår smidiga och prisvärda AC-tjänst finns det ingen anledning att stå ut med en alltför varm bil.

AC Service Malmö - Bil & Marin

Reparation och översyn av din AC

AC-system slits med tiden och även om man fortfarande får sval luft från bilens luftkonditionering är det inte säkert att systemet ger maximal kyla. Om du upplever att din bil inte kyls på rätt sätt kanske det är dags att byta ut någon specifik del. Du bör då ta hand om detta snarast för att undvika skador av större omfattning.

Har man AC i bilen ska den naturligtvis fungera felfritt, annars fyller den knappast någon nödvändig funktion. Med ett knapptryck ska man snabbt kunna slappna av och slippa förstöra frisyr och hörsel med blåst från fönster.

Komfort och klimat i hela bilen

Bra AC ser till att det blir lika svalt och skönt i förarsätet som i resten av bilen. Systemet ska ge god luftkvalitet så att även allergiker, på ett hälsosamt vis, kan färdas i fordonet.

Bred kompetens

Bil & Marin är en erfaren AC service i Malmö. Vi hjälper till med allt från enklare system i äldre bilmodeller till moderna och effektiva luftkonditioneringssystem i större fordon som husbilar och mindre lastbilar.

Oavsett vilken typ av problem du stött på kan vi vara dig till hjälp – Så länge det har med air-condition i något slags fordon att göra åtminstone. Vi gör följande på plats i verkstaden:

  • Monterar AC
  • Reparerar AC
  • Tillhandahåller reservdelar till AC
  • Tillverkar AC-slangar enligt behov

Hittar du inte svar på dina frågor? Hör av dig! Vi på Bil & Marin är experter på air-condition och delar gärna med oss av vår kunskap. Varmt välkommen!

Bil & Marinelektriska AB

Bil & Marin Elektriska AB i Malmö klarar det mesta inom elektriska system, värme och kyla för olika bilmärken.

Kontaktinformation

Bil & Marinelektriska AB

Kontakt

Vänd dig till oss för service, reparation och installation i bilar och andra fordon.